Det er bare en fase

Small Talk – Big Questions® ’Det er bare en fase’
Tal med din teenager om: Alkohol, Bacon, Drømme, Fremtid, Fester, Ferier, Familie, Glimmer, Kram, Nærhed, Oprydning, Søskende, Søvn, Sex og Vasketøj
Julia Lahme, som står bag bogen ’Hvor lagde jeg babyen?’, er netop udkommet med efterfølgeren ’Det er bare en fase’, som er en personlig beretning fra et år med en begyndende teenager. Og som de fleste teenage-forældre kan nikke genkendende til, så rejser der sig en masse spørgsmål hos både voksen og barn, når den nye fase i livet indtræffer i familien: teenagealderen.
Hvis der er en, som kender til spørgsmål, er det founder af samtalespillet Small Talk – Big Questions® Katja Bamberger Bro, og valgte Katja, at de mange spørgsmål, som rejser sig efter at have læst bogen, skulle laves til en særudgave af spillet Small Talk  – Big Questions®, en udgave med ’De politisk ukorrekte spørgsmål til teenagere og forældre’
Spørgsmålene er tænkt som underholdning og er funderet i en kærlig tilgang til at have teenagebørn. Brug kortene til at skabe nogle sjove, hyggelige og nærværende stunder med børn i fasen mellem barn og voksen. Spørgsmålene i æsken er inddelt i 3 grupper – nogle spørgsmål er særligt til forældrene, nogle til teenagerne og nogle til fælles besvarelse, men i spillets ånd kan alle spørgsmål besvares af alle. Kortene til fællesbesvarelse giver forhåbentlig mange gode snakke blandt både forældre og teenagere og kortene, hvor der står ’Teenagespørgsmål’ på, kan enten stilles af forældre til teenageren eller besvares, når man er alene. Og i modsætning til de øvrige spil, som er på dansk og engelsk, er spørgsmålene i denne udgave kun skrevet på dansk, da bogen udkommer på dansk.
Kortene til forældre er lavet, så både par og enlige forældre kan besvare spørgsmålene. Alle spørgsmål er udarbejdet med henblik på at give familier sjove og nærværende stunder sammen, mens man stadig bor under samme tag. Og ligesom de øvrige udgaver af Small Talk – Big Questions® er der ingen regler og ingen rigtige eller forkerte svar.
Rigtig god fornøjelse! Vi skal nok klare den sammen.

99,95 kr.

SKU : SMBQ017

Yderligere information

Indeholder 71 spørgsmål. Alle spørgsmål står på dansk.

 

Æskens mål: 73 x 98 x 38 mm