Hent udvalgte kort gratis

Konfirmation

Samtalekort til konfirmationsforberedelse, udviklet af Paula Larrain, Anne Rosenskjold og Katja Bamberger Bro.

Valentine

Download Valentine kortene og tag dem med på date eller en anden romantisk middag.

Endo

Small Talk – Big Questions® har sammen med Endometriose Fællesskabet udviklet disse kort til gratis download for at gøre det nemt for alle, at tale om menstruation,fertilitet og Endometriose. Mange er ikke klar over, at de muligvis går rundt med sygdommen Endometriose – de accepterer at have sindsygt ondt, når de har menstruation, og finder først ud af, at de har sygdommen, når de har svært ved at blive gravide.

Vi vil derfor med kortene forsøge, at sætte fokus på problemet tidligt, så vi kan hjælpe så mange som muligt – og også hjælpe dem som ikke har Endometriose med en forståelse af sygdommen. Desuden vil vi gerne åbne op for en snak om menstruation blandt alle for også at skabe større forståelse omkring hvad menstruation betyder for den enkelte hver måned – og hvor forskelligt det kan opleves. Mange kender ikke sygdommen Endometriose – de accepterer blot at have sindsygt ondt….. Læs mere på https://www.endo.dk

Fokus - 15 kort

Small Talk samtalekortene er lavet i samarbejde med Trine Kolding og bygger på hendes bog FOKUS. Vi lever i en verden fuld af digitale stimuli, hvilket gør det svært for os at holde fokus, at lytte og at lære nye ting. Derfor er både forfatter Trine Kolding og founder af Small Talk – Big Questions Katja Bamberger Bro fortalere for, at vi holder digitale pauser og lytter til hinanden og os selv. Spørgsmålene hjælper som værktøj til at træne dit fokus og koncentration.

Julekalender

To sider med de 24 spørgsmål fra Small Talks Julekalender. Klip spørgsmålene ud og læg dem i din æske med Small Talk-kort.